Avantajele Televizoarelor LG OLED TV

Uimitor de subțire

Uimitor de subțire

Negru perfect. Contrast spectaculos.

Negru perfect. Contrast spectaculos.

Procesor inteligent α9

Procesor inteligent α9

Tehnologie 4K Cinema HDR

Tehnologie 4K Cinema HDR

Tehnologie Dolby Atmos®

Tehnologie Dolby Atmos®

WebOS

WebOS

Integrare cu stil

Integrare cu stil

Negrul, culoarea cea mai importantă

Televizorul LG OLED asigură un negru perfect cu peste 8 milioane de pixeli cu autoiluminare care își pot controla în mod individual luminozitatea. Acesta evidențiază bogăția tuturor culorilor, descoperă detaliile ascunse și dezvăluie chiar și semne de viață.

Procesorul inteligent α9

Procesorul inteligent α9 (Alpha9) este optimizat pentru LG OLED TV. Claritate cu detalii excepționale, culori intense și profunzime îmbunătățită sunt prezentate pe fiecare imagine cu ajutorul procesorului inteligent α9.

Cinema HDR, furnizând viziunea regizorului

La fel ca majoritatea formatelor HDR acceptate, viziunea adevărată a regizorului poate fi văzută cu Dolby Vision™ și Advanced HDR by Technicolor precum și cu HDR10 Pro și HLG Pro.

Dolby Atmos® Sunet cinematic acasă

Dolby Atmos capturează în mod realist mișcarea fiecărui obiect și redă sunet surround la 360º. Împreună cu Dolby Vision, acesta oferă o experiență cinematică integrală.

Experiența cinema premium, creată doar pentru dvs.

Experiența cinema premium chiar la dvs. acasă datorită calității superioare a imaginii și a sunetului datorită tehnologie avansate oferită de Dolby Vision™ și Dolby Atmos®

Rulare lină și rapidă a jocurilor HDR 4K

Televizorul LG OLED TV îți oferă performanțe de joc excepționale, reducând la minimum timpul de reacție la comenzi. De asemenea, este compatibil cu jocurile HDR 4K, oferind imagini cinematografice, pentru o imersiune completă în acțiune. Sunetul puternic și dinamic Dolby Atmos completează experiența de joc.

Modul Galerie te învăluie în atmosfera de vacanță

Adu minunile lumii în spațiul tău privat cu Modul Galerie.

Integrat în casa ta

Un televizor care adaugă mai mult stil la spațiul casei tale. LG OLED TV duce designul casei tale la următorul nivel.

WebOS 4.5 simplu și intuitiv

Sistemul webOS 4.5 redefinit și Magic Remote vă poartă într-o lume infinită de conținut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment. Telecomanda Magic Remote poate fi inclusă în pachet în funcție de model. Poți să descarci conținut suplimentar pentru Smart TV: jocuri, surse de știri și alte aplicații din LG Content Store.

Puncte de comercializare